ingyenes szállítás 13 000 forint felett

Végre egy fincsi, cukormentes hajnövesztő hajvitamin, ami már 1 hónap alatt nagyon látványosan megnövesztette a hajamat

Szépségünket kozmetikumokkal kívülről számtalan termékkel ápolhatjuk, erről már sok-sok posztot olvashattatok a blogon. Ma egy olyan termékről írok nektek, amellyel belülről tudjátok támogatni elsősorban a hajatok, a körmötök egészségét és növekedését.

A mai poszt szereplője egy hajnövekedést serkentő vitamin lesz, amelyet a Kristen Hair-től kaptam tesztelésre.

Korábban próbálkoztam már ilyen vitaminok szedésével és alapvetően jó tapasztalataim vannak az étrendkiegészítő termékekkel. Most nagyon jókor jött a termék, tavaszra kicsit meggyötört lett a hajam a téli sapkától, hajvasalástól.

Mi ez? Étrend kiegészítő vitaminokkal, ásványi anyagokkal és növényi kivonatokkal.

A vitamin csinos rose gold dobozban érkezik. Maguk az unikornisok is világos rózsaszínűek. A vitamint napi 2 alakommal javasolt szedni, a dobozban így a 60 db egy hónapra elég.

A termékben olyan vitaminok, ásványi anyagok találhatóak, amelyek segíthetik a haj és a köröm gyorsabb növekedését. Ilyenek a jól ismert B vitaminok, a biotin, folsav, cink. Emellett bambusz kivonatot tartalmaz. Összesen 15 féle alkotóelemet tartalmaz, amelyekről bizonyítottan tudható, hogy segítik a haj növekedését.

KATTINTS IDE ÉS PRÓBÁLD KI!

A szedése könnyű.

Az egy hónapos kúra alatt a következőket tapasztaltam:
a körmöm már a 2. hét végén láthatóan erősebb volt, nem tört és gyorsabban nőtt. Tegyük hozzá, hogy akkor kezdődött a vírus mizéria és a szokásosnál is többször mostam kezet, kézfertőtlenítőt kentem gyakran, ami erősen szárít. Ennek ellenére a körmömnek semmi baja nem volt, nem tört.

A hajamon a hónap végére látszott, hogy erősebb, mosásnál kevésbé hullik, és nagyon sok új “babahaj” kezdett nőni. A hajam mellett a fejbőröm is jobb állapotba került, egyáltalán nem viszketett. A hajamat könnyebb volt kezelni, rugalmasabbnak, erősebbnek érzem.

Mellékhatásként a bőröm is általánosságban szebb lett a sok-sok vitamintól. Nem érzem olyan száraznak.

Számomra fontos volt és kicsit tartottam tőle, hogy ne okozzon éhségérzetet a vitamin. Korábban gyakran ezért hagytam abba egyes termékek szedését, mert nagyon erős éhségérzetet keltett vagy nagy mély, bőr alatti pattanásokat hozott ki. A Kristen Hair vitaminnal nem volt ilyen tapasztalatom, nem lettem farkas éhes és a pattanások sem jelentkeztek.

A vitamint ajánlom kipróbálásra, ha szeretnétek erősebb egészségesebb hajat, körmöt épp hajnövesztésben vagytok vagy valamilyen okból elgyengült a hajatok (pl.: diéta, hiányos táplálkozás). Természetesen nem helyettesíti ez sem az egészséges életmódot, plusz támogatást viszont adhat. A tavaszi vitaminhiányos állapot miatt jó extra támogatást nyújthat a hajadnak.

Ahogy a képen is láthatjátok a termékben egyes vitaminokból, ásványi anyagokból a napi bevitel többszörösét is tartalmazhatja, így más multivitaminnal ne keverjétek. Ez simán kiváltja gyakorlatilag.

Itt tudjátok megrendelni a terméket:

KATTINTS IDE ÉS PRÓBÁLD KI!


by Szilvia – The Purple Haze blog