Vásárlói vélemények

4.53
43 értékelés alapján
5
74 %
32
4
16 %
7
3
2 %
1
2
2 %
1
1
5 %
2
Mészáros ZsófiaIgazolt vásárló
Kicsivel, több mint egy hónapja szedem, sajnos semmilyen hatást nem tapasztaltam.
Hasznos?
1 0
Járomi Nikolett
Nem hittem hogy hatni fog, de kellemesen csalódtam. Már a második héten hatot és hosszabb is lett a hajam. És még kise pattogott az arcom, tőle,
Hasznos?
3 0
Kovács Andrea MáriaIgazolt vásárló
3 hónap használat után,kevesebbet ettem egyszerűen nem voltam éhes.
Azért szerettem volna kipróbálni mert töredezett vékonyszálú a hajam/,ez viszont nem szűnt meg ezért gondoltam talán a szervezet még nem telítődött a vitaminokkal kellő képen ezért rendelek még.
Hasznos?
0 0
Kristen Hair All In One Hajvitamin - 1 havi adag photo review
Sárosi KrisztinaIgazolt vásárló
Lassan 2 hónapja szedem a Kristen Hair hajvitamint és én elégedett vagyok vele. Eredetileg azért vettem meg, hogy gyorsabban nőjön a hajam és mertem remélni, hogy ez rendbeteszi az eredetileg nagyon száraz és károsodott hajam. Habár nem nőt sokkal többet mint amennyit amúgy is szokott. De a hajhullásom jelentősen csökkent és a hajam vége sem olyan száraz és töredezett, mint előtte.
Hasznos?
2 0
Kristen Hair All In One Hajvitamin - 1 havi adag photo review
Zsoldos ÁgnesIgazolt vásárló
1hónapja használom a Kristen Hair hajvitamint. Valóban ajánlom másoknak is, a hajhullásom már csökkent és a hajamat is jobb textúrájunak látom. Eddig nagyon tetszik. Jó belenézni a tükörbe.
Hasznos?
1 0
Papp ErikaIgazolt vásárló
Szuper *-*
Hasznos?
0 0
Csorba MiklósnéIgazolt vásárló
Kiváló minőségű a kapszula! Az én hajam erősödött, a hajhullás megállt és a fodrászom szerint is nőtt a hossza és a tömege 🙋
Hasznos?
1 1
GabiIgazolt vásárló
Már 1 hónapja múlt, hogy szedem és a hajam erősödött, kevésbé törékeny és száraz. Elindult a növekedése is. Eddig csak pozitív.
Hasznos?
1 1
Kiss KatalinIgazolt vásárló
Még csak3hete használom, de már is észrevettem a pozitív változást. Ajánlom!!!
Hasznos?
0 1
NettiIgazolt vásárló
Par hete szedem a vitamint, de csak napi egy tablettat, mert nagyon sokszorosa az egyes vitaminok napi ajanlott adagja. Egyelore nem nagyon tapasztalok valtozast, noni nem kezdett el gyorsabban, maximum a babahajak lettek dusabbak a fejteton.
Hasznos?
1 2
Zádori AlexandraIgazolt vásárló
Másfél hónapja szedem, féléves adagot vásároltam. Már az első hónap után elképesztő volt az eredmény, erősebb és pár centivel hosszabb is a hajam! 10 éve nem mozdult sehova a hossza, ennek köszönhetően láthatóan erősödik és növekszik! Imádom! 🥰 kíváncsian várom hogy félév után milyen fantasztikus eredmény fog várni! Próbáltam már hasonló hajvitamint de eredmény nem látszott, viszont mikor ezt kezdtem már az első pár hét után elkezdett változni a hajszerkezetem! Tényleg csoda szer, és imádom!🥰😊
Köszönöm azoknak akik megalkották ezt a vitamin bombát😘
Hasznos?
1 1
Nagy LauraIgazolt vásárló
Egy hónap elteltével..
én nem igazán vettem még észre változást. Nagyon vékonyszálú a hajam,és festem is. Ahogy mondtátok, 3 hóhap után várható igazán a változás, szóval nem esem kétségbe 🙂
Amint "beindul a csodaséró", beszámolók róla.
Hasznos?
0 2
Mészáros BrigittaIgazolt vásárló
egy hónapja szedem a tablettát, szőkítés miatt eléggé tönkrement, a tapasztalatom, hogy sokat erősödött a hajam, és már nem annyira száraz, én úgy érzem hogy bevállt
Hasznos?
0 1
Pallagi AnnaIgazolt vásárló
Egy hónapja szedem a terméket, most kezdtem bele a második dobozba. Négy havi adagot rendeltem, mert szerintem ennyi idő után lehet érdemleges változásokat észrevenni.
Amit eddig tapasztaltam: alapvetően derékig érő, vékony szálú a hajam, ami könnyebben fésülhető lett és nem töltődik fel elektromossággal, mint eddig. A dússága nem változott nagy bánatomra, de még reménykedem. 🙂 A szempillám viszont tényleg dúsabb lett és rengeteg babahajam nőtt.
Eddigi tapasztalatai alapján bátran ajánlom a terméket mindenkinek, és remélem a negyedik hónap végére öt csillagot fogok tudni adni.

Anna
Hasznos?
2 1
Varga BarbaraIgazolt vásárló
Súlyos betegség miatt nagyon sok hajam elhullott és visszatöredezett... Kipróbáltam több hajvitamint, de egyiknél sem tapasztaltam ilyen mértékű változást mint a Kristen Hair kapszulától. Már kétszer is rendeltem ebből a termékből , nekem nagyon bevállt! Rengeteg új hajszál, láthatóan gyorsabban nő és érezhetően dúsabb lett a hajam, aminek kifejezetten örülök! Köszönök mindent! 🙂
Hasznos?
1 0
Dani TimeaIgazolt vásárló
Eddig még csak annyi a tapasztalatom hogy kevésbé hullik a hajam de gondolom nem 1 hónap alat lesz csoda☺️
Hasznos?
1 0
S.DóraIgazolt vásárló
Sziasztok! Nem egészen 1 hónapja használom ezt a csodát. Mindenki megjegyzi milyen szép a hajam. Selymes és fényes! Szívből ajánlom bkinek! Köszönöm!
Hasznos?
2 0
BubuIgazolt vásárló
Már az első héten észrevettem a változást, 3 hét után a hajam 2 és fél cm nőtt, 4 hét után már kb. 5 centire volt a kulcscsontomtól, amikor elkezdtem szedni a vitaminokat, akkor még jóval felette volt. Bárcsak 3 havi adagot tudnék vásárolni. De valamire mindig elköltöm a pénzem XD
Hasznos?
5 2
NikiIgazolt vásárló
Hihetetlen, hogy még mindig volt haj a fejbőrömön. Tudom, hogy természetes a hajhullás, de az én esetemben már túlzott volt! Kipróbáltam pár drágább sampont, de egyik sem segített. Miután elolvastam pár visszajelzést, gondoltam adok egy esélyt a Kristen Hair vitaminoknak. Örülök, hogy így döntöttem! Persze, a hajhullásom nem múlt el 100%-osan, de ”normálisnak” mondható. Nagyon megvagyok elégedve a termékkel, nem tapasztaltam semmilyen mellékhatást.
Hasznos?
2 0
Kristen Hair All In One Hajvitamin - 3 havi adag photo review
Mária S.Igazolt vásárló
A hajam teljesen regenerálódott, sokkal puhább, fényesebb. Alig várom, hogy a kúra végére érjek:)
Hasznos?
0 0
CK.Igazolt vásárló
Korábban is használtam már ezt a terméket és szép eredményeket értem el vele. Azt mondtam magamnak, hogy legközelebb legalább 3 havi adagot rendelek, hogy legyen. A rendelés simán mert, a csomagolás rendben volt, nem adódott semmi gond
Hasznos?
1 0
NoémiIgazolt vásárló
Ezek elképesztőek! Alig egy pár hónapon belül a hajam észrevehetően dúsabb, selymesebb és hosszabb! (Az én hajam amúgy is gyorsan nő). Kár, hogy nem olcsóbbak!
Hasznos?
0 6
Váczi AmandaIgazolt vásárló
Nem hiszek a szememnek, a hajam 5 centit nőtt 3 hét alatt
Hasznos?
2 4
Anna
Elképesztő termék! De 2 hét alatt ne várjatok csodát, legalább 3 havi adagra lesz szükséged, hogy igazi különbséget láss.
Hasznos?
2 2
M. Mária
Immár több mint egy hónapja használom a Kristen Hair vitaminokat, és azt kell mondanom, hogy igazán meg vagyok lepődve és elégedve azokkal az eredményekkel, amiket elértem a hajam növekedésével kapcsolatosan. Az egyedüli változás, amit észrevettem miután lecseréltem a régi vitaminomat erre a termékre annyi, hogy több pattanás lett az arcomon. Azt olvastam, hogy ha több vizet iszom, akkor az segíteni fog a problémán. Összességében, továbbra is szedni fogom a Kristen Hair vitaminokat, legalábbis ameddig befejezem a második flakonomat is, hogy lássam ugyanannyit nő-e a hajam, mint az első hónapban.
Hasznos?
2 0
M. CiliIgazolt vásárló
Csodálatos hajvitaminok, amik valóban használnak. 2019 júniusában lesz 4 hónapja, hogy szedem, és csodákat tett. Lehet hogy egy picit drága (ez igaz), de a jó dolgok nincsenek ingyen. Az eredményeket meg kell fizetni.
Hasznos?
2 1
Koltai KatalinIgazolt vásárló
Nos, azt kell mondanom, hogy nagyon meglepődtem. Levágattam rövidre a hajam 6 hónappal ezelőtt, és nem sikerült visszanöveszteni. Jelenleg a második flakonnál járok (most kezdtem meg) és a hajam már 7 cm nőtt!! Sokkal könnyebb elrendezni és most már nincs problémám a hajhullással. Olvastam pár visszajelzést, hogy páran pattanásosak lettek tőle. Megmondom őszintén ettől a mellékhatástól egy picit tartottam, de Kristen Hair csapat megnyugtatott, hogy ha elég fizet iszok mellette, akkor nem lesz probléma, és valóban nem lett:)) Legjobbak vagytok!+!
Hasznos?
0 2
Alexandra89Igazolt vásárló
Jó termék, nem lettem pattanásos és éhségérzetem sem lett. Sőt inkább jól lakottan éreztem magam a kapszula lenyelése után. Használ hogyha rendszeresen szeded (kb. 3 hónapig)
Hasznos?
2 0
KingaIgazolt vásárló
Pár hónapja erősebben kezdett hullani a hajam, és ijesztően sok hajszálam landolt minden fésülködés után a hajkefémen. A barátnőm tanácsára vettem meg ezt a vitamint, akinek megszüntette a hasonló problémáját, bár a magas ár miatt nehezen szántam rá magam. A második dobozt használom már. Kicsit nehéz a kapszulát bevenni, elég nagy a mérete, de a hajhullásra pozitívan hatott, és ennek örülök. Közben elkezdtem egy tisztító kúrát is, és egy glutén-, tej- és cukormentes diétát. Határozottan jobban lettem, minden szempontból. Hogy ebben mekkora része van a vitaminnak, nem tudom, de most jól érzem magam a bőrömben.
Hasznos?
1 0
Kristen Hair All In One Hajvitamin - 3 havi adag photo review
R. AdriennIgazolt vásárló
Valódi megmentő száraz, élettelen hajra! A hajam nagyon lassan nőtt és hamar letöredezett, úgyhogy egy összetett vitamint kerestem, de sajnos az összevetők alapján egyik termék se nyerte el a tetszésem... vagy cukrot tartalmazott. Végül rátaláltam a Kristen Hair-re, és mivel gyógyszerész vagyok, így egyből lecsekkoltam az összetevőket, és instant szerelmes lettem. Minden számomra fontos összetevőt tartalmaz egyetlen termékben. 2 kapszulát szedtem naponta és rövid időn belül jelentős változást tapasztaltam. A hajam sokkal gyorsabban nő és nem töredezik. Sokkal fényesebb és dúsabb.
Nagyon köszönöm!
Hasznos?
2 0
K. MelindaIgazolt vásárló
Ez a harmadik flakonom. Nem lett pattanásos az arcom és nem is szédültem. Kétségtelenül gyorsabban nőtt tőle a hajam, de mindenkinél másképp működik. Én mindenképp csak ajánlani tudom. Hamarosan újra rendelek. A szállítás is gyors.
Hasznos?
0 0
KrisztiIgazolt vásárló
Ez a vitamin tényleg működik, jelentős hajnövekedést észleltem mindössze 2 hónap használat után. Észrevettem, hogy amióta szedem, több pattanás jelent meg az arcomon. Most már csak 1 kapszulát szedek naponta, és néha kihagyok pár napot, amíg felfrissül az arcom, viszont ahogy ismét nekifogok a hajvitamin szedésének újra megjelennek a pattanások. Szerintem legközelebb valami mást fogok kipróbálni, mert a pattanások miatt nem éri meg.
Hasznos?
1 0
BellaIgazolt vásárló
Egy hónapja szedem ezeket a vitaminokat. Alapvetően a hajam gyorsan nő, de segítségre volt szükségem. Nem vagyok benne biztos, hogy felgyorsította a hajnövekedést, de észrevettem, hogy a hajam fényesebb és dúsabb. Jaj és a szempilláim! HŰ!! Ma vettem észre hogy mennyivel hosszabbak és dúsabbak. Régebb nagyon rövidek voltak és ritkák (soha nem festem magam, így nem figyelek rájuk, csak akkor veszem észre amikor szemceruzát használok). Kristen Hair nem csak a hajnövesztésében segített, hanem a szempilláimat is újraélesztette!!!! Továbbra is vásárolni fogom!! Ha nem is a hajamért, de a szempilláim miatt biztosan.
Hasznos?
1 0
Kristen Hair All In One Hajvitamin - 1 havi adag photo review
Kristen Hair All In One Hajvitamin - 1 havi adag photo review
Kristen Hair All In One Hajvitamin - 1 havi adag photo review
+1
Berei JázminIgazolt vásárló
Köszönöm Kristen Hair, hogy visszaadtad az egészséges hajszerkezetem és vele együtt a magabiztosságomat. Több, mint 3 évvel ezelőtt szültem meg az első gyermekem, és a hajam úgy elkezdett hullani, mint a vízesés. Az utóbbi pár év nagyon stresszesen telt, és már nem csak megritkult hajról volt szó, hanem látható fejbőrről. Nem hordhattam copfban a hajam anélkül, hogy látszódjon a fejbőröm, és ahányszor képet láttam magamról elkezdtem sírni. Mindent kipróbáltam: diétáztam, különböző samponokat és hajpakolásokat használtam, de csak rosszabb és rosszabb lett. A hajam folyamatosan letöredezett, kócos és száraz volt. Az első hónap Kristen Hair használat után a hajam selymes lett és elkezdett nőni. A körmeim sem törtek le többet. Épp megrendeltem a második dobozomat, és meglepődve tapasztalom, hogy mennyire visszanőtt a hajam. Még a szemöldököm is dúsabb lett!! Függő lettem - ez a vitamin tényleg használ!
Hasznos?
1 0
Patrícia G.Igazolt vásárló
Csak pozitívat tudok róla mondani. Nagyjából 2 évnyi folyamatos akkut mandulagyulladás hatása a hajamon is meglátszott, a választékom elkezdett kikopni és felül megritkult a hajkoronám. A mandula műtét után, tavaly decemberben elkezdtem szedni, azóta 5 dobozzal fogyasztottam el, és a hajam visszasűrűsödött, teli vagyok babahajakkal, visszatért a természetes ragyogása és puhasága. Most, hogy egy időre szüneteltetni fogom, kíváncsi leszek, mennyi babahajam jelenik meg továbbra is.
Az árát húzósnak találom hosszútávon, vacillálok is, hogy ezért levonjak-e egy csillagot, de kezdőlökésnek tökéletes volt számomra. Visszatérek még hozzá, tudom 🙂
Hasznos?
0 0
Sárosi SzabinaIgazolt vásárló
Te jó ég! Ez tényleg használ. Alig várom, hogy többet vásároljak! A hajam és a körmöm fergetegesen nő! Nagyon gyakran kellett levágjam a körmeimet (mivel étel körül dolgozok muszáj röviden tartsam). Többet akarok vásárolni. Meg akarom növeszteni a hajam a csípőmig, és biztos vagyok, hogy ezzel a vitaminnal sikerülni fog.
Hasznos?
0 0
GABIIgazolt vásárló
Ez az a termék, amit évek óta keresek!! 1 hónap használat után elképesztő eredményeket látok!! A hajam sokkal puhább érintésre és kinézetre is, a nagymértékű hajhullásnak pedig búcsút mondtam alig 1 hét használat után. Egyszerűen imádom! Újra megvásárolom! Mindenkinek csak ajánlani tudom!!
Hasznos?
1 0
ZsanettIgazolt vásárló
63 éves vagyok és a hajam remekül néz ki! Mielőtt rendszeresem elkezdtem volna szedni a Kristen Hair vitaminokat, a hajam gyér volt és vékony. Most csodálatos! Folyamatosan megdicsérnek érte. Hogyha egészséges hajat szeretnél, ez itt a megoldás.
Hasznos?
0 0
TamaraIgazolt vásárló
Nem érzem, hogy a hajam bármennyit is változott volna, most már két hete szedem a vitaminokat. Úgyhogy én így vagyok vele.
Hasznos?
2 0
Kristen Hair All In One Hajvitamin - 3 havi adag photo review
Kristen Hair All In One Hajvitamin - 3 havi adag photo review
Kristen Hair All In One Hajvitamin - 3 havi adag photo review
+1
Judit SíposIgazolt vásárló
Ezek a vitaminok nagyszerűek! Az első fénykép október 16-án készült, a második pedig rá egy hónapra, november 21-én. Imádom azt, hogy a hajam ilyen gyorsan nő, és most sokkal dúsabb is. (amúgy a nővérem azt mondta, hogy az a vicces púp, ami a hajamon látszik az nem volt ott a valóságban, csak a fény miatt így sikerült a kép)
Hasznos?
1 0
Kristen Hair All In One Hajvitamin - 1 havi adag photo review
Mónika M.Igazolt vásárló
IMÁDOM ŐKET! Rendeltem pluszba 3 flakont :))
Hasznos?
0 0
MiaIgazolt vásárló
Kb 2 hónapja használom már... A körmeim&hajam imádják ezeket a vitaminokat!! Függő lettem!
Hasznos?
0 0
JúliaIgazolt vásárló
SZERETEM ezt a terméket, mert ez az egyedüli olyan termék amelyik igazán elősegíti a hajam és a körmöm növekedését!!! Életem végéig szedni fogom. Remek termék és bizalommal ajánlom!
Hasznos?
0 0

Ingyenes Hajápolási kisokos

Könnyen elkészíthető hajfonatokkal, hajpakolásokkal, hajápolási trükkökkel  és tanácsokkal ellátott útmutató. Az útmutató letöltéséhez egyszerűen csak add meg alább az email címed!